Ham Radio Cluburi

Este Internet Radio viitorul?
December 2, 2020
Radio FRS: Adunarea familiilor
March 31, 2021

Cel mai simplu mod de a intra în contact cu alți operatori de radio șuncă în printr-un club de radio șuncă. Cluburile de radio Ham au fost în jur de atâta timp cât radio ham. Primele cluburi au fost doar grupuri de experimentatori ca-minded care au colaborat pentru a construi radiouri atunci când tehnologia a fost prime și de succes în nici un caz asigurat.

Ham cluburi de radio sunt resurse mari pentru asistență și mentorat.

Pe măsură ce începe în radio șuncă, veți găsi că aveți nevoie de o mulțime de întrebări de bază răspuns. Vă recomandăm să începeți prin aderarea la un club de radio de interes general șuncă. Dacă puteți găsi unul care subliniază asistență la șuncă noi atât de mult cu atât mai bine. Veți găsi drumul spre radio șuncă mult mai lină în compania altora.

Majoritatea operatorilor de radio șuncă aparțin unui club radio cu șuncă. Multe aparțin unui club de interes general și a două cluburi de interes special. Cele mai multe cluburi locale sau regionale de radio șuncă au întâlniri în persoană. Calitatea de membru este atrasă în mare parte dintr-o singură zonă.

Cluburile de radio de specialitate cu șuncă se concentrează pe activități.

Activități, ar fi contestarea, low-power de operare, sau de televiziune amatori pot avea un membru mult mai larg. Capitolele individuale ale clubului radio cu șuncă s-ar putea să nu organizeze întâlniri în persoană. Ele pot organiza întâlniri numai în direct.

Pentru a găsi cluburi locale de radio șuncă, face o simplă căutare pe Internet. American Radio Relay League (ARRL) are, de asemenea, un director de cluburi afiliate pe site-ul său. Trebuie doar să introduceți statul, orașul sau codul poștal pentru a găsi o listă a cluburilor radio cu șuncă din apropiere. Concentrează-te pe cluburile de interes general și caută cluburi care oferă ajutor noilor șuncă.

În cazul în care în zona dumneavoastră sunt disponibile mai multe cluburi radio cu șuncă, verificați orele de întâlnire pentru cluburi și alegeți-l pe cel care vă este cel mai convenabil. Dacă aveți interese speciale, a se vedea dacă oricare dintre cluburile locale dedica timp pentru zona dumneavoastră de interes. Cea mai bună alternativă poate fi de a participa doar la câteva întâlniri la fiecare club și a vedea care unul vă place cel mai mult.

Veți descoperi rapid că problema nu este găsirea cluburi, ci mai degrabă alegerea cel mai bun club de radio șuncă pentru tine. Cu excepția cazului în care clubul are un aspect puternic de participare personală, ar fi un club de servicii publice, vă puteți alătura cât mai multe doriți doar pentru a afla despre anumite aspecte ale radio șuncă. Cele mai multe cluburi au un buletin informativ și un site web care vă oferă o fereastră valoroasă într-una din multe specialități radio șuncă lui.

După ce alegeți un club de radio de interes general șuncă, apar pentru întâlniri și de a face câțiva prieteni și începe să participe. Veți obține la fel de mult din club de radio șuncă ca ai pus în ea atât de voluntar pentru a stabili înainte de întâlniri și curățați după aceea. O să-ți faci prieteni care ar putea dura o viață întreagă.