Muzică la îndemână

Zilele nebune ale CB Radio
October 13, 2021
Bine ați venit în viitorul radioului
October 13, 2021

Îți place să asculți radioul? Problema radioului este că melodiile sunt spontane și este greu să obții un post care să redea toate melodiile care îți plac. Dar acum, cu Pandora Radio, puteți crea posturi de radio personalizate care sunt doar pentru dvs.

Îți place să asculți radioul?

Dacă sunteți doar un mare fan al muzicii, s-ar putea să vă bucurați să porniți radioul și să ascultați melodiile preferate. Dar, problema radioului este că melodiile sunt spontane și este greu să obții un post care să redea toate melodiile care îți plac sau chiar oricare care să filtreze melodiile care te fac să dai ochii peste cap în exasperare. Dar acum, cu Pandora Radio, puteți crea posturi de radio personalizate care sunt doar pentru dvs.

Creat de Music Genome Project, radioul Pandora este un program automat de recomandare muzicală care este un post de radio pe internet. Îl puteți accesa de pe computer sau dintr-o aplicație pe care o plasați pe iTouch sau iPhone, sau pe telefoanele dvs. Android, dispozitivele Slim și Sonos sau prin intermediul dispozitivelor Windows Mobile.

Dacă doriți să obțineți Pandora, îl puteți obține gratuit cu abonamentul gratuit care are încă multe reclame sau îl puteți obține fără reclame pentru o taxă de abonament. Desigur, cu primele există anumite limitări în ceea ce privește cât de mult puteți transmite în flux pe lună și în alte câteva caracteristici ale stației.

Dar, dacă iubești muzica și iubești spontaneitatea radioului, vei iubi Pandora. Pentru început, selectați o stație din colecția lor de peste șapte sute de mii de piese. Puteți introduce artistul preferat sau puteți introduce melodia preferată sau chiar albumul preferat. Pandora vă va prezenta o listă pentru a alege și apoi va începe să redea o melodie sau o selecție din ceea ce ați ales. După aceea, Pandora va începe să transmită melodii care au un stil și un sunet asemănător cu cel pe care l-ați ales. Vor apărea diverși artiști, toți oarecum legați de melodia sau artistul pe care l-ați ales.

O lume a muzicii la îndemână

Pe măsură ce se redă fiecare melodie, veți vedea o pictogramă mică cu degetul în sus sau cu degetul în jos, în partea de jos, apoi veți alege dacă alegerea specifică făcută de Pandora vă place. În caz contrar, îl vor scoate din stație și vă vor optimiza și mai mult postul în funcție de melodiile care se potrivesc intrării originale. Dacă vă place, acestea vă vor extinde căutarea și mai mult. Dacă puneți degetul mare de două ori pentru un artist, artistul respectiv și întreaga sa colecție de lucrări vor fi interzise din fluxurile dvs., cu excepția cazului în care l-ați marcat pozitiv pe artist în altă parte.

Pandora vă oferă, de asemenea, un meniu care vă va oferi o varietate de opțiuni. Puteți alege să nu redați melodia timp de o lună sau un buton care întreabă de ce a fost aleasă această melodie sau să mutați melodia pe o altă stație sau să o marcați sau să o cumpărați. Dacă marcați melodia, puteți accesa filele marcate și puteți asculta din nou o mostră și apoi puteți decide dacă doriți să o cumpărați de pe Amazon sau iTunes. Dacă îți place muzica, atunci îți va plăcea această stație care îți permite să creezi personalizat un flux de muzică perfect pentru tine. Nu numai că veți auzi melodii pe care le iubiți, dar veți fi introdus în muzica înrudită și s-ar putea chiar să descoperiți o formație care va deveni foarte preferată prin aceste mijloace. Sau s-ar putea să auzi un nou cântec al unui artist pe care l-ai cunoscut doar vag înainte.

Citește și Bine ați venit în viitorul radioului