Muzică la îndemână

Internetul este viitorul?
March 31, 2021
Limite de difuzare radio pe internet pentru ascultătorii de radio
March 31, 2021

Îți place să asculți radio? Dacă sunteți doar un mare fan al muzicii, probabil vă place să porniți radioul și să ascultați melodiile preferate. Dar problema cu radio este că melodiile sunt spontane și este greu să găsești un post care să redea toate melodiile care îți plac sau chiar orice altceva filtrează melodiile care te fac să dai ochii peste cap de entuziasm. Dar acum, cu Pandora Radio, puteți crea posturi de radio speciale doar pentru dvs.

Creat de Music Genome Project, radioul Pandora este un program automat de recomandare muzicală, care este un post de radio pe internet. Îl puteți accesa de pe computer sau din aplicațiile pe care le plasați pe iTouch sau iPhone, sau pe telefonul dvs. Android, Slim Device și Sonos sau printr-un dispozitiv Windows Mobile.

Pandora

Dacă doriți să obțineți Pandora, îl puteți obține gratuit cu un abonament gratuit care are încă multe reclame sau îl puteți obține fără reclame pentru o taxă de abonament. Desigur, cu prima există anumite limite în ceea ce privește cât de mult puteți transmite în flux pe lună și în unele dintre celelalte caracteristici ale stației.

Dar, dacă iubești muzica și iubești spontaneitatea radioului, o vei iubi pe Pandora. Pentru început, alegeți o stație dintr-o colecție de peste șapte sute de mii de piste. Puteți introduce artistul preferat sau puteți tasta melodia preferată sau chiar albumul preferat. Pandora vă va prezenta o listă pentru a alege, apoi va începe să redea o melodie sau o selecție din ceea ce ați ales. După aceea, Pandora va începe să transmită în flux un cântec care are stilul și sunetul asociate cu cel pe care l-ați selectat. Vor apărea diverși artiști, toți oarecum legați de melodia sau artistul pe care l-ați ales.

Pe măsură ce se redă fiecare melodie, veți vedea o pictogramă mică cu degetul în sus sau cu degetul în jos, în partea de jos și apoi depinde de dvs. să alegeți dacă alegerea specifică făcută de Pandora a fost plăcută pentru dvs. Dacă nu, îl vor scoate din stație și vă vor optimiza în continuare postul într-o melodie care se potrivește cu intrarea originală. Dacă vă plac, acestea vă vor extinde căutarea și mai mult. Dacă ridici degetele mari de două ori pentru un artist, acel artist și întreaga sa colecție de lucrări vor fi interzise din fluxul tău, cu excepția cazului în care ai etichetat-o ​​în mod pozitiv pe artist în altă parte.

Pandora oferă.

de asemenea, un meniu care vă va oferi o varietate de opțiuni. Puteți alege să nu redați o melodie timp de o lună sau un buton care întreabă de ce a fost selectată această melodie, sau să mutați melodia pe un alt post, să o etichetați sau să o cumpărați. Dacă etichetați o melodie, puteți deschide fila marcată și puteți asculta din nou eșantionul și apoi decideți dacă doriți să o cumpărați de la Amazon sau iTunes.

Dacă îți place muzica, atunci îți va plăcea această stație care îți permite să creezi un flux muzical perfect pentru tine. Nu numai că veți auzi melodii care vă plac, dar veți fi introdus în muzica asemănătoare și s-ar putea chiar să găsiți o formație care să devină preferatele voastre în aceste moduri. Sau s-ar putea să auzi o piesă nouă a unui artist despre care știai doar în prealabil.