Nu sunteți sigur dacă pentru a obține Sirius Radio?

Internet Radio-Răspândirea limitele pentru Ascultători Radio
December 2, 2020
Satellite Radio Online Store RapidSatellite.com Revizuit
December 2, 2020

Sirius radio prin satelit este un serviciu care oferă 100 de fluxuri de radio Sirius featuring digital-calitate, muzică, știri, sport și programe de divertisment. Ei folosesc trei sateliți care orbitează direct deasupra Statelor Unite pentru a transmite 100 de fluxuri de radio Sirius ascultătorilor din întreaga SUA continentală. Taxa lor lunară de abonament este de 12.95 dolari. Sirius radio prin satelit oferă 60 de fluxuri de muzică 100% fără comerț în fiecare gen, plus 40 de fluxuri de sport, știri și divertisment.

Începând cu luna septembrie, abonații sirius radio prin satelit va primi gama completă de jocuri NFL în fiecare săptămână. Așa e, transmit fiecare meci, inclusiv meciurile din presezon și play-off. Veți obține fiecare joc în timpul sezonului regulat, cu acoperire de la crainicul echipei de start. Și totul este inclus în abonamentul radio Sirius obișnuit: fără taxe suplimentare, taxe sau pachete. Doar cele mai bune sporturi disponibile. Ca un bonus suplimentar, ei vor fi introducerea NFL Radio Network, încărcate cu cele mai bune comentarii de fotbal și de acțiune. Acesta va oferi acoperire pe tot parcursul anului a NFL, inclusiv acoperire exclusivă pentru abonații de radio Sirius, precum și programe de la NFL Network.

Lowdown pe laptop-uri

Sirius Radio este mai bună decât regulate de programare radio, deoarece acestea sunt complet comerciale gratuit, oferă original Sirius de programare radio prin satelit nu doar top 40 repetate de anunțuri naseum, și au caracteristică de știri și canale sportive de la furnizorii de conținut, ar fi CNBC, FOX News, C-SPAN, NPR, PRI, și ESPN.

Sirius Radio utilizează tehnologia de multiplexare statistică, care oferă mai multă lățime de bandă în întregul spectru al fluxurilor de radio prin satelit Sirius. Acest lucru înseamnă o calitate generală mai bună a sunetului și o rezoluție superioară a sunetului. E aproape de calitate CD.

Numele sirius radio provine de la cea mai strălucitoare stea din constelația Canis Major și emisfera nordică. A fost numit după zeul egiptean antic Osirus, care a fost reprezentat pictografic ca un câine, dându-i lui Sirius numele său mai familiar: Steaua Câinelui.

Sirius radio radio national broadcast studio complex este situat în Rockefeller Center, în inima nyc. Este una dintre cele mai mari, cele mai sofisticate, facilități de radiodifuziune digitală din lume. Complexul radio Sirius găzduiește studiouri de producție de ultimă generație pentru 100 de fluxuri, plus patru spații de performanță pentru artiști și muzicieni, precum și o bibliotecă digitală cuprinzătoare care găzduiește în prezent peste o jumătate de milion de melodii.

Puteți obține sirius receptor de satelit instalat în mașina dumneavoastră sau puteți lua Sirius radio de la masina ta la casa ta, birou, barca si dincolo cu noile lor sisteme Plug & Play.

Odată ce ați comandat, compania va trimite receptorul de satelit Sirius complet activat și gata de utilizare. Toate facturile vor fi gestionate prin intermediul cardului de credit pe care îl utilizați pentru a finaliza achiziția pentru radio Sirius.

Cum instalați accesorii pentru biciclete?

Cu radio prin satelit Sirius puteți asculta în continuare radio terestru. Sirius radio nu vă va împiedica să ascultați posturile de radio LOCALE AM/FM.

Cu modulele Plug & Play, puteți lua fie radio prin satelit Sirius cu tine ca te muta vehicule sau puteți alege să cumpere o altă unitate pentru un al doilea vehicul. Dacă cumpărați o unitate separată, veți avea nevoie de un abonament separat pentru fiecare vehicul, dar puteți pune toate abonamentele pentru radio Sirius sub un singur cont și primiți o factură.

În acest moment Sirius radio prin satelit este autorizat doar pentru a oferi servicii în statele unite continentale. Sirius Radio nu este satelit gratuit și există o taxă de abonament lunar scăzut.