Vând Gold Pawn Broker Bankstown

Cum funcționează un magazin de amanet?
August 22, 2022
Economisiți bani cumpărând la casele de amanet
August 22, 2022

Astăzi, cumpărarea și vânzarea de bijuterii din aur este foarte populară. Obținerea unui împrumut instantaneu în numerar este rapid și simplu cu o casă de amanet din Bankstown.

Uneori avem nevoie de bani urgent și nu avem unde să căutăm. Cu siguranță avem bijuterii din aur de care nu le folosim sau nici măcar nu avem nevoie deloc. Avantajul aurului poate fi mare dacă este dus la un magazin de amanet de încredere. El determină valoarea aurului și obții bani din vânzarea lui.

Este important de reținut că valoarea aurului variază de la o zi la alta din cauza diferiților factori. Războiul dintre două țări, dezastrele naturale, cererea și oferta de aur și mulți alți factori afectează prețul aurului în sine.

Ceea ce nu se schimbă este greutatea de aur și fusurile.

Măsurate aproximativ, bijuteriile din aur au semne care variază de la 10k la 24k. 10k reprezintă cea mai mică valoare a aurului pentru bijuterii, iar 24k reprezintă aurul pur, care este rar folosit în bijuterii din cauza moliciunii sale. Pentru a intari bijuteriile, se adauga metal si astfel vei gasi un inel de aur cu marca sigilata de 14k sau 21k. Pentru a obține cel mai bun preț pentru inelul sau cerceii dvs., vizitați mai multe case de amanet și faceți o înțelegere cu brokerul care vă oferă cel mai bun preț.

Febra aurului i-a lovit pe finlandezi

La determinarea prețului final al bijuteriilor, prețul este influențat și de greutatea aurului, care poate fi exprimată în grame și pennyweights. Pe site-ul web al amanetului Bankstown, puteți găsi un calculator pe care îl puteți utiliza pentru a calcula prețul dacă cunoașteți greutatea aurului și a fusului. Evident, veți obține mai mult profit cu un inel de 21k decât cu cercei de 14k. Puritatea aurului este calculată și în preț. Un inel de 10k are o puritate de 42%, iar un inel de 22k are o puritate de 92%. De exemplu, puteți vinde o brățară/un inel din aur galben de 18k de 15,5 grame pentru 340 USD. Sau puteți obține 630 USD pentru lanțul dvs. de aur galben de 22k, care are 23,2 grame.

Dacă nu puteți identifica un agent de amanet de încredere și de încredere, căutați pe cineva care este în afacerea caselor de amanet de ani de zile. Cel mai bun broker are cel puțin 20 de ani de experiență în aprobarea împrumuturilor în numerar și a vânzărilor de aur. El trebuie să fie de ajutor și să răspundă la toate vânzările tale. O casă de amanet trebuie să aibă o locație permanentă și fixă. Alege-l pe cel care îți oferă cea mai bună valoare posibilă pentru aurul tău prețios.